Fixura

Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Fixuran idea on yksinkertaisuudessaan nerokas; toiset ihmiset jättävät sivulle lainahakemuksen, johon he itse määrittelevät lainan ehdot, kuten koron, summan ja laina-ajan. Tämän jälkeen toiset ihmiset voivat sijoittaa lainaan joko koko summan kerralla, tai vain osan siitä. Tämän jälkeen lainanhakija saa ilmoituksen, että hänen hakemaansa lainaan on tehty sijoitus ja hän voi joko hylätä tai hyväksyä lainan.

Lainaa Fixuran kautta hakeaksesi tulee sinun olla vähintään 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö ja sinun tulee asua Suomessa. Myös säännölliset tulot ja matkapuhelinliittymä joltain seuraavista palveluntarjoajista ovat vaatimuksena: Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Armas, ÅTM (EI PREPAID).

Sijoittaaksesi rahaa toisten lainoihin Fixuran kautta tulee sinun olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla tili jossain seuraavista pankeista: Sampo-pankki, Osuuspankki, Säästöpankki/Aktia tai Nordea. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mikäli sinulla ei ole tiliä jossain em. pankeista.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • EurolimiittiEurolimiitti
  Eurolmiitti myöntää edullisen luottolimiitin käyttöösi. Luottoraja on 3000 euroa josta voi tehdä nostoja tarvitsemansa rahasumman verran. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto on ilmainen 500 euroo...
 • BigbankBigbank
  Bigbankin lainatarjonnasta löytyvät 2000-20000€ lainat pitkällä maksuajalla. Lisäksi tyytyväisyystakuu on asiakkaan turvana. Tutustu lainatuotteisiin nyt.
 • OK MoneyOK Money
  OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös heti ja saa...
 • ZmartaZmarta
  Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.
 • LendoLendo
  Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa. Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen 500-20000€ summille on nyt entistä helpompaa.