Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on erikoistunut välittämään kulutusluottoja ja on yksi markkinoiden suosituimpia vakuudettomia luotttoja myöntäviä yrityksiä. Lainan määrä vaihtelee 500 ja 20 000 euron välillä ja erityisesti suurempaa luottoa tarvitsiville yrityksen halvat korot tulevat huomattavasti normaalia esim. tekstiviestillä haettavaa pikalainaa edullisemmaksi.

Freedom rahoitus auttaa sinua löytämään juuri omaan elämäntilanteesesi sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen kunhan olet yli 23 vuotias ja säännölliset kuukausitulosi ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Luotoille saa lainan suuruudesta riippuen jopa 12 vuoden takaisinmaksuajan.

Täyttämällä lainahakemuksen osoitteessa freedomrahoitus.fi, henkilökohtainen lainaneuvojasi ottaa sinuun yhteyttä yleensä jo saman päivän aikana.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • ZmartaZmarta
  Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.
 • LendoLendo
  Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa. Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen 500-20000€ summille on nyt entistä helpompaa.
 • RahalaitosRahalaitos
  Rahalaitos kilpailuttaa lainoja puolestasi. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista ja riskitöntä. Saamistasi huippuhyvistä lainatarjouksista voit valita juuri sinulle parhaiten sopivimman käyttöösi...
 • BondoraBondora
  Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii vertaislainayritys, j...
 • LainaamoLainaamo
  Lainaamon kautta saat kulutusluottoa jopa 20 000 euroa, mutta tarjolla on myös minimissään 500 euron pikavippejä ja muita pienempiä summia. Voit hakea lainaa verkkohakemuksella, kunhan olet yli 26-...