Komplett Bank

Oletko jo pidempään etsinyt kulutusluottoa, joka takaa joustavan takaisinmaksun ja mahdollistaa lyhennysvapaiden kuukausien ottamisen silloin kuin sinulle sopii? Norjalainen Komplett bank on juuri tällainen pankki. Se on saavuttanut luotettavan lainantarjoajan aseman kotimaassaan ja nyt palvelu on laajentunut myös Suomeen. Komplett bank tarjoaa asiakkailleen Joustolainaa, joka toimii kuten sähköisessä muodossa oleva luottokortti.

Jatka lukemista

Suomilimiitti

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tililuottopalvelu, joka 1.6.2013 lähtien korvaa yhtiön pikavipit. J.W.-Yhtiöt tunnetaan esimerkiksi Reissuluotto-nimisestä pikavippipalvelusta.

Suomilimiitti on uudenlainen luottolimiittipalvelu. Saat käyttöösi maksimissaan 2000 euron luottorajan, jota voit hyödyntää vapaasti. Luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat, joten voit nostaa lisää lainaa vaikka edellistä olisi vielä maksamatta. Noston minimisumma on 100 euroa.

Lainahakemus ja nostot tehdään Suomilimiitin verkkosivuilla. Suomilimiittiä voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta ja jonka luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemista varten tarvitaan julkinen matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset. Lainaa voi hakea useimpien suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla. Jatka lukemista

Credit24

Credit24 vastaa joustavasti arjen rahantarpeeseen. Hae käyttöösi Joustolimiitti-sopimus ja nosta milloin tahansa tilillesi pikavippi tai laina. Voit nostaa rahaa aina itse valitsemaasi luottorajaan asti.

Luottorajasi voi Credit24:ssä olla jopa 3000 euroa. Valitse lainatuote tarpeesi mukaan viidestä eri vaihtoehdosta. Jos tarvitset vain pieniä vippejä, valitse Basic-taso, jossa luottoraja on 500 euroa ja lainan takaisinmaksuaika 1 – 4 kuukautta. Suureen lainatarpeeseen käyvät Gold- ja Platinum-tasot, joissa luottoraja on 2000 tai 3000 euroa ja takaisinmaksuaika 1 – 24 kuukautta.

Jatka lukemista

Eurolimiitti

Eurolimiitti on joustavan luottolimiitin lainaksi antava yritys. Luottolimiitti on arvoltaan 3000 euroa. Luottoa voi käyttää tarpeen mukaan ja luottorajan puitteissa voi tehdä nostoja vaikka 10 euron erissä.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan 500 euron nostoon saakka täysin ilmaiseksi. Ilmainen laina on voimassa ensimmäiseen mahdolliseen eräpäivään saakka. Jos nostat 500 euroa käyttöösi, maksat takaisin tasan 500 euroa. Tarjous kannattaa hyödyntää, ellet ole vielä Eurolimiitin asiakas. Jatka lukemista

Ekstraluotto

Suomessa on lukuisia erilaisia laina-, joustolimiitti ja pikavippipalveluita. Jokainen palvelu tarjoaa erilaisia takaisinmaksuehtoja. Ekstraluotto tarjoaa luottolimiiteilleen Suomen pienimmät lyhennyserät: takaisin tulee maksaa kuukaudessa 10%, tai vähintään 50€. Mikäli lainattu summa on alle 50€, tulee se maksaa takaisin kerralla.

Ekstraluoton luottotilillä on aina katetta 2100€ asti. Käyttäjä voi nostaa tekstiviestillä tästä summasta haluamansa osan ja niin monessa erässä kuin haluaa, kunhan kerralla otetaan vähintään 10€. Jokaiseen nostoon lisätään 19% nostoprovisio, minkä ansiosta muita sivukuluja tai palvelumaksuja ei ole.

Jatka lukemista

Saldo

Saldo on joustoluottopalvelu, joka Suomessa tarjoaa nopeaa, helppoa rahoitusta Turusta käsin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Joustoluotto toimii lähes luottokortin sijaisena, sillä Saldo myöntää hakijalle luottotilin, josta voi nostaa rahaa aina tarpeen tullen. Koska Saldo tekee rahasiirtoja ympäri vuorokauden, onnistuvat nostot milloin ja mistä tahansa. Asiakaspalvelun saa kiinni sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-21 ja sunnuntaisin klo 12-18. Jatka lukemista

Fleksiluotto

Lainan ottamisen ja takaisinmaksun ei tarvitse olla vaikeaa. Fleksiluotolla uskotaan, että koska ihmiset tarvitsevat rahaa eri syistä ja eri aikoina, he haluavat myös maksaa sen takaisin omalla aikataulullaan.

Tämä tarkoittaa, että siinä, missä joku haluaa maksaa joka kuussa takaisin saman summan, haluaa joku toinen maksaa lainasta yli puolet heti ensimmäisessä erässä ja kolmas maksaa joka kuussa aina tuloihinsa ja menoihinsa nähden sopivan summan. Monet palvelut laskuttavat tälläisten muutoksien tekemisestä, mutta Fleksiluotolla on aina itsestäänselvyys, että niin kauan kun maksat minimisumman, voit päättää lopun itse.

Jatka lukemista

Nordcredit

Joustoluotto on pika-luotto, joka joustaa asiakkaan rahoitustapeen mukaan. Mitä se tarkoittaa? Asiakas hakee ensin luottorajan, jonka rajoissa hän voi nostaa rahaa tilille ilman erillisiä hakemuksia pienemmissä tai suuremmissa erissä. Nostot voi tehdä lähettämällä tekstiviesti NordCreditille.

Joustoluottoa voit hakea, jos olet yli 20-vuotias, oikeustoimikelpoinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi NordCredit pyytää tulotiedot, jotta voi laskea luoton maksimimäärän, mikä on joko 2000€ tai 3000€.

Jatka lukemista

OK Money

OK Moneyltä saat käyttöösi pikavipit korvaavan OK Limiitti joustavan luoton. Luottoraja myönnetään 2100 euron summalle ja rahaa voit nostaa käyttöösi 50 – 2100 euroa sen mukaan kuinka paljon lainaa tarvitset. Koko 2100 euron summaa ei ole pakko nostaa käyttöön ellei niin suurella rahamäärälle ole tarvetta. Muutaman satasen laina onnistuu oikein mainiosti.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi rahaa voi nostaa käyttöön kätevästi kännykällä. Nosto tapahtuu tekstiviestillä ja viestin lähetettyäsi rahat siirretään käyttöösi nopeasti. Jatka lukemista

Risicum

Entinen pikavippipalvelu Risicum myöntää asiakkailleen nyt kahdenlaisia lainoja. Valita voi joko 2050 euron joustavan luottotilin tai 500 – 1000 euron kertalainan. Maksimissaan voi lainata siis noin pari tuhatta euroa, joten Risicumin painopiste on edelleen pienissä lainoissa.

Jos asiakas tarvitsee vain kertalainan, voi valita joko 500, 750 tai 1000 euron luottosumman. Kertalaina on siitä helppo, että maksuaikaa on aina 12 kuukautta. Vuosi on tällaiselle pienehkölle luotolle ruhtinaallinen maksuaika, joten Risicumin kertalaina sopii hyvin henkilöille, jotka haluavat pienen kuukausierän ja pitkän maksuajan. Kokonaiskustannukset tulevat toki kalliimmiksi kuin lyhyellä maksuajalla, mutta eivät nouse kuitenkaan mahdottomuuksiin.

Kertalainan hinnan näkee helposti etukäteen Risicumin verkkosivuilta, samoin sen, kuinka suuri kuukausierä kullakin lainasummalla tulee maksettavaksi. Joustavan tililuoton kohdalla tilanne ei ole näin yksinkertainen, sillä lainan takaisinmaksuaika joustaa. Asiakas saa siis käyttöönsä 2050 euron luottorajan, josta voi nostaa minimissään 50 euroa ja maksimissaan jäljellä olevan luottorajan verran (enintään 2050 euroa). Nostoja voi siis tehdä useita, ja asiakas saa vapaasti nostaa lisää lainaa, vaikkei olisi maksanut kaikkea Risicum-joustoluottoaan vielä takaisin. Tässä mielessä joustoluotto eroaa merkittävästi pikavipistä. Joustoluotto on kuitenkin hyvä ja edullinen vaihtoehto pikavipille. Jatka lukemista

Euroloan

Euroloanin lainan hakemiseen vaaditaan, että olet vähintään 18-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Luottotietojesi tulee myös olla kunnossa, ja tarvitset omat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Saat luottoa ilman takaajia tai vakuuksia.

Euroloan luopui keväällä 2013 perinteisistä pikavipeistä ja ryhtyi tarjoamaan luottotiliä, jonka kautta voi saada luottoa jopa 5000 euroa. Luottotilin käyttö on yhtä helppoa kuin pikavipin ottaminen. Kun käytössäsi on luottotili, sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta kun tarvitset hieman ylimääräistä, sillä voit tehdä nostoja vapaasti luottorajasi puitteissa.

Aloita lainan hakeminen tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai kirjautumalla sisään, jos sinulla on jo käyttäjätunnukset. Valitse toivomasi luottoraja – Euroloan suosittelee, että valitset luottorajaksi noin kahden kuukauden lainatarvettasi vastaavan summan. Luottoraja voi olla 50 – 5000 euroa. Voit myös valita, millaisella summalla haluat lyhentää luottoasi kuukausittain.

Jatka lukemista

Laina.fi

Monet meistä tarvitsevat joskus pientä luottoa, jos arjen taloudenpito ei mene suunnitelmien mukaan. Laina.fi:n Käyttölaina on edullinen ja yksinkertainen luottopalvelu, joka on käytössäsi aina.

Käyttölainan määrä on aina 2500 euroa. Summa voi kuulostaa suurelta, mutta nostat itse vippiä sen verran kuin kulloinkin tarvitset. Käyttölainan luottoraja on kuitenkin aina varalla, jos satut joskus tarvitsemaan koko 2500 euron luoton.

Käyttölaina on jatkuva luottosopimus, joten luotto on käytössäsi niin kauan, että lopetat sopimuksen. Kun sinulla on tarvetta lainalle, voit nostaa kuukauden aikana korkeintaan luottorajaasi vastaavan summan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa kaikkea saatavilla olevaa luottoa – voit nostaa myös pienempiä summia tai tehdä nostot useammassa erässä. Ei haittaa, vaikka et tarvitsisi lainaa pitkiin aikoihin, sillä jos sinulla ei ole avointa lainaa, et myöskään maksa kuluja. Ja jos taas joskus tarvitset lainaa, Käyttölainasopimus on valmiiksi odottamassa. Halutessasi voit kuitenkin irtisanoa Käyttölainasopimuksesi. Jatka lukemista

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto on NDN-Yhtiö Oy:n uusi lainapalvelu. Haminasta kotoisin oleva NDN-Yhtiö kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Yritys on aikaisemmin tarjonnut pikavippejä muun muassa Suomivippi-palvelussaan, joten sillä on pitkä kokemus kuluttajaluotoista.

Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen 2000 euron luottorajan. Luottoraja on vapaasti käytettävissä: voit tehdä yhden tai useamman noston tai nostaa pienen tai ison lainasumman. Kuluja tulee vain niistä summista, jotka nostat tilillesi. Iso luottoraja ei siis haittaa, vaikka aikoisit nostaa vain vähän lainaa.

Tililuoton hakeminen on helppoa. Tunnistaudut vain Suomen Tililuoton verkkopalveluun pankkisi verkkopankkitunnuksilla ja täytät lainahakemuksen. Aukioloaikoina (ma – la kello 8 – 22, su kello 11 – 18) saat luottopäätöksen välittömästi, ja voit heti sen jälkeen siirtyä nostamaan rahaa. Luottopäätös ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä. Jatka lukemista

Luottoraha

Luottorahalta saat 2000 euron lainan, josta voit nostaa käyttöösi sen verran kuin tarvitset. Luoton hakeminen on ilmaista ja helppoa: tunnistaudu, täytä hakemus ja nosta luottoa tilillesi.

Vaatimuksena on, että lainan hakija on vähintään 18-vuotias ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja käytettävissään matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset.

Luottoraha haluaa varmistua, että asiakkaat pystyvät maksamaan takaisin nostamansa lainan. Siksi käytössä on Instantor-palvelu, jonka avulla jokaiselle asiakkaalle määritetään luottoluokitus. Luottoluokitus ilmoitetaan 0 – 5 tähdellä, josta 0 tähteä saaneille ei myönnetä lainaa. Muille suositellaan sopivaa maksiminostoerää. Luottoluokitus vaikuttaa myös lainojen hinnoitteluun.

Instantor tekee luottoluokituksen analysoimalla asiakkaan verkkopankin tapahtumia. Analysointi on turvallista ja luottamuksellista, ja se vie vain hetken. Jatka lukemista

Everyday

Everyday on jo monelle tuttu lainapalvelu Suomen pikavippimarkkinoilla. Se tarjoaa 2000 euron suuruista luottoa, jonka voi nostaa tarvittaessa pienimmillään 20 euron suuruisissa erissä. Luoton ottaminen on ilmaista, vain nostamisesta peritään 15% palkkio. Jos maksat laskusi erissä, lasketaan minimilyhennyksen jälkeen jäljelle jäävälle saldolle 5% kuukausikorko, joka lisätään seuraavan kuun laskuun. Everyday on ikään kuin luottokortti kännykässä.

Everydayn luottoa voivat hakea kaikki 18-75-vuotiaat, raha-asiansa hyvin hoitaneet, Suomessa asuvat suomalaiset. Nostetun luoton voi maksaa takaisin 1-5 erässä, ja esimerkiksi 100 euron nosto yhtenä eränä takaisin maksaessa on kerännyt kuluja yhteensä 15 euroa. Ei paha! Everyday tarjoaa lainoilleen keskimäärin 45 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa. Jatka lukemista

Vippiluotto

Lainapalvelu Vippiluotto tarjoaa kulutusluottoja 2000 eurosta 4000 euroon. Vippiluoton lainat ovat kertaluottoja, jotka maksetaan pois tasaerissä valitun maksuajan kuluessa. Vippiluotolle ei tarvitse millään lailla selvittää luoton käyttötarkoitusta, vaan voit käyttää rahat mihin tarkoitukseen haluat.

Pohditko, onko sinulla mahdollisuus saada Vippiluotolta lainaa? Jos olet täyttänyt 21 vuotta ja olet luottokelpoinen (ei maksuhäiriömerkintöjä), sinulla on hyvät mahdollisuudet lainata Vippiluotolta. Lainan saaminen edellyttää, että hakijalla on käytössä puhelinliittymä, joka on omissa nimissä ja jonka numero ei ole salainen.

Vippiluoton lainalle on mahdollista valita maksuaikaa yhdestä kahteen vuotta. Maksuajan voi valita tältä aikaväliltä vapaasti kuukauden tarkkuudella. Luottokulujen määrä riippuu valitun maksuajan pituudesta. Vippiluotolla lainan hinta on sama kaikille asiakkaille, ja hinta on helppo selvittää Vippiluoton laskurilla tai lainataulukosta. Esimerkiksi 2000 euron laina 12 kuukauden maksuajalla tuottaa kokonaisuudessaan takaisinmaksettavaa 2976 euroa, ja kuukausittainen lyhennyserä on 248 euroa. Jatka lukemista

Lainasto

Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella. Lainaston lainapalvelu on auki joka päivä kello 7 – 23.

Kuka voi lainata Lainaston kautta? Lainasto voi antaa limiittiluoton henkilölle, joka on täyttänyt vähintään 21 vuotta ja joka on luottokelpoinen (=ei maksuhäiriömerkintää). Lainaston asiakkaan tulee asua vakituisesti Suomessa ja omistaa pankkitili suomalaisessa pankissa. Lisäksi Lainasto arvioi muilla tavoin, pystyykö hakija suoriutumaan lainojensa maksamisesta. Jotta hakija voi tunnistautua palveluun lainahakemuksen täyttämistä varten, hänen täytyy voida tunnistaa henkilöllisyytensä Nordean, Osuuspankin, S-Pankin, Danske Bankin, Tapiolan tai Aktian/Säästöpankin/POP-pankin pankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voi tunnistautua mobiilivarmenteella.

Lainaston luottolimiittipalvelussa luottoraja on aina 2000 euroa, ja kerralla asiakkaalla on mahdollisuus nostaa 200 – 2000 euron laina. Lainasto perii jokaisesta lainasta 15 prosentin nostoprovision. Lainasto laskuttaa luotot keskimäärin 30 vuorokautta noston tekemisen jälkeen. Koko lainaa ei ole pakko maksaa ensimmäisellä laskulla, sillä Lainasto tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon. Osamaksulla maksettaessa avoimesta lainasta peritään kuukausittain korkoa 9,9 prosenttia. Eräpäivänä täytyy kuitenkin maksaa aina minimissään 20 prosenttia avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa. Jatka lukemista