Yleislaina

Yleislaina.fi -osoitteessa toimiva AA-Yleislaina Oy on kulutusluottoja suomalaisille tarjoava yritys. Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka. Voit siis halutessasi maksaa suurimmatkin lainasummat takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä.

Yleislainaa saadaksesi sinun tulee olla töissä tai eläkkeellä, eikä työsuhteesi saa olla koeajalla. Tulojesi tulee ylittää menosi, ja tulojesi sekä menojesi arvio tulee olla realistinen. Sinulla ei saa olla liian paljon luottoja ennestään, eikä luottotiedoistasi saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä, eli luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa.

Yleislainan tarjoamien kulutusluottojen korko on 24,9 prosenttia. Lisäksi lainoista peritään 399 euron suuruinen järjestelypalkkio, sekä 19 euron suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu. Luottojen hakeminen onnistuu vaivattomasti ilmaisella verkkohakemuksella. Luottohakemuksen täytettyäsi saat luottosopimuksen kirjattuna kirjeenä, joka sinun tulee lähettää allekirjoitettuna takaisin Yleislainalle.

Kun Yleislaina on saanut allekirjoittamasi luottosopimuksen, maksetaan rahat tilillesi seuraavana päivänä. Lainan hakeminen ei siis sido sinua mihinkään, ja voit hakea lainapäätöksen itsellesi ns. pahan päivän varalle. Sitoudut ottamaan lainan vasta siinä vaiheessa, kun palautat allekirjoittamasi luottosopimuksen Yleislainalle. Lainoille annetaan kuitenkin myös 18 vuorokauden pituinen peruuttamisoikeus, jos tuletkin toisiin ajatuksiin vielä sen jälkeen, kun laina on jo maksettu tilillesi.

Vaikka et siis tarvitsisikaan kulutusluottoa juuri tällä hetkellä, kannattaa sinun kuitenkin pahan päivän varalle hakea valmiiksi luottopäätös Yleislainalta! Pääset tekemään sen alla olevasta linkistä!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • AasaAasa
  Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, joille annetaan takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina jopa kahteen vuoteen saakka.
 • OstosrahaOstosraha
  Ostosraha on kulutusluottoja tarjoava lainapalvelu, josta saat 400-3000 euron lainat tilillesi jopa alle 15 minuutissa. Maksuaikaa lainoille on tarjolla 12-60 kuukautta.
 • Onnen.fiOnnen.fi
  Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.
 • JoustolainaJoustolaina
  Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
 • Lainaa24Lainaa24
  Lainaa24 etsii parhaat ja edullisimmat lainat useiden pankkien valikoimista. Vain yhden luottohakemuksen täyttämällä tavoitat useita luotonmyöntäjiä jotka antavat juuri sinun tarpeisiin sopivan lai...